2022-12-14 06:55Nyheter

Stort tack för i år önskar vi på LEAD

LEAD i siffror 2021LEADs statistikrapport som summerar LEAD-bolagen och alumniportföljens omsättning och antal anställda, samt idéinflödet för 2021.

Ännu ett år går mot sitt slut och jag har återigen nöjet att få presentera fina siffror från alla fantastiska LEAD-bolag och alumner. Vi har summerat resultaten för bolagen för 2021 och i år bjuder vi också på en tjuvtitt på några av siffrorna för 2022.

Tillsammans skapar våra medlemmar och alumni bolag ett fantastiskt värde i vår region både i form av spännande och attraktiva arbetsplatser, hållbara idéer som bidrar till en bättre värld och samtidigt skapar skattekraft och tillväxt i regionen. 

Under året har också rekordmånga av bolagen uppmärksammats såväl nationellt som internationellt och fler än 10 bolag har vunnit priser i olika kategorier. Vi sticker ut bland regioner som verkligen jobbar i framkant med hållbarhet och energieffektivisering vilket syns både bland de bolag som uppmärksammats samt att LEAD fått möjlighet att presentera både på COP27 och ministermöte i Pittsburg.

Det som värmer mest är nog trots allt alla fina samarbeten som finns i vår region där vi är många som tillsammans bidrar till det här fina resultatet. Jag känner mig otroligt priviligierad och tacksam att få vara med och bidra i den här miljön! Tillsammans gör vi skillnad på riktigt!

Ladda ner rapporten LEAD i siffror >>

Allt gott och önskar er alla en riktigt härlig jul och nyårshelg!
Catharina Sandberg
VD på LEAD


Ämnen: LEAD

Om LEAD

LEAD är en av Sveriges främsta företagsinkubatorer som hjälper entreprenörer att bygga bolag snabbare och säkrare. LEAD vänder sig till innovatörer och entreprenörer med företag som är innovativa och har potential att expandera. LEAD erbjuder en strukturerad affärsutvecklingsmetodik som grundar sig på en nära och engagerad affärscoachning och nätverk. LEAD ägs av Linköpings universitet och finansieras därutöver av Norrköping respektive Linköpings kommuner samt Vinnova. För mer information besök lead.se


Kontaktpersoner

Catharina Sandberg
CEO
Catharina Sandberg