2021-12-17 12:00Nyheter

Stort tack för i år

Hej,

Nu när upploppet mot jul närmar sig känns det extra härligt att kunna skicka ut glädjande siffror från LEAD-bolagen och våra alumner.

Alla fantastiska bolag, både medlemmar och alumner,  genererade under 2020, trots pandemi, en omsättning på över en miljard! En väldigt stark insats av alla inblandade och jag vill med detta rikta ett stort och varmt TACK till alla som på något sätt bidragit.

Jag är otroligt stolt och tacksam över att ha möjligheten att verka i en miljö där samarbete och möjligheter får styra. Tillsammans kan vi verkligen göra skillnad!

Allt gott och önskar er alla en riktigt härlig jul- och nyårshelg! 

Catharina Sandberg
VD, LEAD

Här kan du läsa en summeringen av LEADs bolagsportfölj för 2020

 


Ämnen: LEAD

Om LEAD

LEAD är en av Sveriges främsta företagsinkubatorer som hjälper entreprenörer att bygga bolag snabbare och säkrare. LEAD vänder sig till innovatörer och entreprenörer med företag som är innovativa och har potential att expandera. LEAD erbjuder en strukturerad affärsutvecklingsmetodik som grundar sig på en nära och engagerad affärscoachning och nätverk. LEAD ägs av Linköpings universitet och finansieras därutöver av Norrköping respektive Linköpings kommuner samt Vinnova. För mer information besök lead.se


Kontaktpersoner

Catharina Sandberg
CEO
Catharina Sandberg