2020-12-16 14:54Bloggpost

Stort tack för i år

Här kommer årets LEAD i siffror, som summerar resultaten för 2019. Detta år har på många sätt varit ett utmanande år, men med dessa siffror vill jag tacka er alla som på något sätt bidragit in till LEAD verksamhet.

Jag är otroligt stolt över att kunna presentera så här starka siffror som verkligen visar att LEADs arbete gör skillnad. Vi verkar i en spännande region och det är fantastiskt inspirerande att tillsammans med flera av er få möjlighet att arbeta med alla drivna forskare och entreprenörer för att hjälpa dem skapa hållbara, innovativa tillväxtbolag som agerar på en global marknad i vår region.

Önskar er alla God Jul & Gott Nytt År!

Catharina Sandberg
VD, LEAD

Här kan du läsa om summeringen av LEADs portföljbolag 2019.

 


Ämnen: LEAD

Om LEAD

LEAD är en av Sveriges främsta företagsinkubatorer som hjälper entreprenörer att bygga bolag snabbare och säkrare. LEAD vänder sig till innovatörer och entreprenörer med företag som är innovativa och har potential att expandera. LEAD erbjuder en strukturerad affärsutvecklingsmetodik som grundar sig på en nära och engagerad affärscoachning och nätverk. LEAD ägs av Linköpings universitet och finansieras därutöver av Norrköping respektive Linköpings kommuner samt Vinnova. För mer information besök lead.se


Kontaktpersoner

Catharina Sandberg
CEO
Catharina Sandberg