2022-04-29 08:00Bloggpost

LEADs verksamhetsberättelse 2021

Hej,

Det är med glädje och oerhörd stolthet som jag och teamet på LEAD kan presentera LEADs årsrapport för 2021. Våra bolag har nu passerat över en miljard i omsättning och sysselsätter fler än 700 personer, vilket är fantastiskt! Vi har dessutom under året som gått stärkt vår position som en av de absolut starkaste inkubatorerna i att coacha bolag och bygga hållbara bolag som kan göra skillnad på riktigt. Det ledde även fram till att jag fick möjligheten att tala på COP26.

Men det jag tar med mig mest av allt är glädjen över att arbeta tillsammans med andra i den fantastiska miljö vi har här i vår region. Stort TACK till alla som har bidragit med kunskap, kompetens och kontaktnät för att bygga de bästa och mest framtidssäkra bolag som det bara går.

Med det önskar jag er alla en riktigt fin Valborg!

Läs vår verksamhetsberättelse här >>

Allt gott och trevlig läsning!
Catharina Sandberg, vd LEAD


Om LEAD

LEAD är en av Sveriges främsta företagsinkubatorer som hjälper entreprenörer att bygga bolag snabbare och säkrare. LEAD vänder sig till innovatörer och entreprenörer med företag som är innovativa och har potential att expandera. LEAD erbjuder en strukturerad affärsutvecklingsmetodik som grundar sig på en nära och engagerad affärscoachning och nätverk. LEAD ägs av Linköpings universitet och finansieras därutöver av Norrköping respektive Linköpings kommuner samt Vinnova. För mer information besök lead.se


Kontaktpersoner

Catharina Sandberg
CEO
Catharina Sandberg